Categorieën
Noodradio's

Noodradio Emplay

Een compact model met ingebouwde zaklamp en 1.000 mAh powerbank.

De rode Noodradio Emplay is een compacte spatwaterdichte dynamo-/solar-radio. Met ingebouwde LED-zaklamp en 1.000 mAh powerbank.

Noodradio Emplay - Met zwengel, zonnepaneeltje en ingebouwde accu. Ook oplaadbaar via USB.

Noodradio Emplay

Met het ingebouwde zonnepaneeltje, de opdraai-unit en de de USB-oplaadmogelijkheid zit je met de Emplay nooit zonder stroom. Je hoeft dus geen batterijen meer te kopen.

Hij wordt geleverd inclusief een usb-kabeltje. Daarmee kun je de accu in de Emplay opladen.

De milieuvriendelijke Emplay is een compact en robuust gebouwde fm/am-radio. De Emplay past gemakkelijk in je tas, handschoenenvakje of noodpakket. Hij is klaar voor gebruik, waar en wanneer het maar nodig is.

De zaklamp heeft een felle witte 1 watt LED die een krachtige lichtbundel produceert. Zo vind je ook in het donker de weg in je huis.

FM-Radio

Met een volledig opgeladen accu kan de radio meerdere uren op normaal volume spelen. 1 minuut draaien aan de zwengel levert ongeveer een kwartier radio luisteren op, op normaal volume. Bij laden met zonlicht levert een uur in de zon, waarbij de radio uitgeschakeld is, een uur radio-luisterplezier op.

Zaklamp

De felle 1W LED-lamp geeft 16 uur licht op een volledig geladen accu. Een minuut draaien aan de hendel levert 30 minuten brandduur op.

Ingebouwde 1.000mAh accu

Bij de Emplay noodradio hoef je niet aan de zwengel te draaien om je telefoon op te laden. Je steekt eenvoudig het laadsnoer van je telefoon in de USB-poort van de Emplay. Het laadproces begint automatisch. Je kunt ook veel andere apparatuur (maximaal 1A) opladen aan deze USB-poort. Zoals je navigatie-apparatuur.

Moderne smartphones hebben grote accu’s die je met deze 1.000mAh accu zeker niet volledig zult kunnen opladen. Maar je zult je telefoon voldoende kunnen opladen om dierbaren of de hulpdiensten te kunnen bellen. Als het mobiele netwerk nog functioneert tenminste.

Aan de achterzijde van de Emplay vind je een USB-poort voor het laadsnoer van je telefoon en een micro-usb-poort voor het laadsnoertje van de Emplay.
Aan de achterzijde vind je een USB-poort voor het laadsnoer van je telefoon en een micro-usb aansluiting voor het oplaadkabeltje van de Emplay.

Kenmerken Noodradio Emplay

 • Geschikt voor ontvangst van de lokale calamiteitenzender op FM  
 • Stevig – kan tegen een stootje
 • Compact – neemt bijna geen ruimte in – 12,5 x 6 x 4,2 cm
 • Powerbank – oplaadbare ingebouwde 1.000 mAh accu
 • Accu-type: 17500 / 3.7v / 1.200mAh Li-ion
 • Lichtgewicht – 215 gram
 • Kan je mobiel in noodsituaties bijladen
 • Drie manieren om op te laden:
  • Met de opdraai-unit
  • Met het zonnepaneeltje
  • Via standaard USB-poort (bv. aan laptop, powerbank of usb-lader)
 • Ingebouwde LED-lamp met felle 1W LED
 • Spatwaterdicht IPX3
 • Inclusief usb-laadkabeltje

Laad de Emplay periodiek op

Voor een optimale levensduur van de accu wordt het aangeraden om de accu van deze opwindradio regelmatig (bv. 1x per kwartaal of zelfs maandelijks) kortstondig te laden. Dit kan door enkele minuten aan de hendel te draaien. Je kunt de Emplay ook opladen met de USB-laadfunctie.

Wanneer je hem thuis in de vensterbank hebt staan is dit niet persé noodzakelijk. De accu wordt dan ook wel via het zonnepaneeltje geladen. Het is meer bedoeld voor diegenen die de dynamo-/solar-radio bijvoorbeeld in een noodpakket of bureaulade bewaren.


Waar kun je deze noodradio kopen?

De Emplay Noodradio is verkrijgbaar bij onze partner:
Noodzaken.nl – Een noodradio bereidt je goed voor op noodsituaties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *